БРСМ прапагандуе беларускую кухню
БРСМ на сваёй старонцы прапагандуе беларускую кухню як адзін з галоўных складнікаў нацыянальнай ідэнтыфікацыі. Рэцэпты падаюцца па кухарскай кнізе Ўладзіміра і Тацяны Рэўтовічаў 1993 г. выдання.
Аматары могуць прыгатаваць легендарныя стравы беларускай кухні: мачанку, верашчаку, рыбныя галкі, чырвоны боршч на костцы, старабеларускую капусную поліўку з грыбамі, калдуны, жытнюю поліўку, ячны суп, юшку, зацірку, локшыну, драчону, кумпяк, бабку, халаднік, смажанку ды інш.
"Мы ахвотна карыстаемся гэтымі рэцэптамі. Дзякуючы кніжцы, я згадваю сваю бабулю-беларуску і маё дзяцінства" - сказала Еўрарадыё варшавянка Малгажата Станкевіч, якая мае беларускіх продкаў.
Аматары могуць прыгатаваць легендарныя стравы беларускай кухні: мачанку, верашчаку, рыбныя галкі, чырвоны боршч на костцы, старабеларускую капусную поліўку з грыбамі, калдуны, жытнюю поліўку, ячны суп, юшку, зацірку, локшыну, драчону, кумпяк, бабку, халаднік, смажанку ды інш.
"Мы ахвотна карыстаемся гэтымі рэцэптамі. Дзякуючы кніжцы, я згадваю сваю бабулю-беларуску і маё дзяцінства" - сказала Еўрарадыё варшавянка Малгажата Станкевіч, якая мае беларускіх продкаў.